Cere oferta!

Istoric

Societatea a fost infiintata in anul 1999 avand ca obiect de activitate proiectarea si executia instalatiilor termice si sanitare precum si comercializarea en-gros si en-detail a unei game variate a materialelor pentru instalatii.

Descrierea activitatii

Proiectarea si ofertarea lucrarilor se face de catre ingineri, iar executia este asigurata de cele 10 echipe de instalatori, fiecare echipa fiind supravegheata de un sef de lucrare.
MONDO INSTAL executa lucrari de instalatii atat de talie mica/mijlocie , precum sunt cele de la apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere, vile, case de vacanta precum si lucrari de talie mare cum ar fi hoteluri, sedii de firma, hale industriale etc.

In structura firmei exista ca departament separat, departamentul “SERVICE GARANTIE SI POST GARANTIE“ care are ca scop urmarirea bunei functionari a cazanelor vandute si/sau montate de MONDO INSTAL atat in timpul celor 2 ani de garantie ai fiecarui cazan cat si dupa aceasta perioada, oferind clientilor siguranta mentinerii functionarii optime a echipamentelor o perioada cat mai lunga de timp cu costuri minime.

Sesizarea tendintelor de evolutie in domeniul instalatiilor si implementarea celor mai moderne solutii sunt criteriile de alegere a produselor comercializate de firma noastra. Pentru cazanele distribuite si montate prin reteaua MONDO INSTAL, firma este autorizata ISCIR.

Parteneri si Furinizori

Asigurandu-va de calitatea serviciilor noastre atat din punct de vedere al echipamentelor cat si din punct de vedere al promptitudinii, am fi bucurosi sa devenim partenerii dumneavoastra.

Cere o oferta!

Suntem întotdeauna dornici să discutăm despre noi proiecte. Fă-ne o vizită sau trimite-ne un mesaj.

  Prenume *
  Nume *
  E-mail *
  Telefon

  Subiect

  Mesaj